عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

ماسک های ماساژ صورت

 ساخت ماسک های ماساژ صورت

WWW.021DR.COM


ویژگیها:

 1- تهیه آسان

 2- تاثیر بیشتر در مقایسه با سایر ماسک های صورت زیرا اسانس های گیاهی بیشتر در تماس با پوست باقی می مانند

WWW.021DR.COM
 نکات کلی:
1-     برای بهبود رنگ چهره بهتر است ماسک های پاک کننده یا مغذی صورت گهگاه مورد استفاده قرار گیرند.
2-     ماسک های پاک کننده عمقی صورت حداکثر یکبار در هفته و ماسک های مغذی صورت حداکثر 2 با ر در هفته بکار روند.
3-     بهتر است ماسک های صورت را در طول شب استفاده نمود بویژه ماسک های صورت ریلکس کننده یا انرژی دهنده.
4-     بمحض آماده شدن ماسک باید آنرا روی صورت بکار برد.
5-   از بکار بردن ماسک در نواحی چشم ، حفرات بینی و لبها اجتناب نمائید زیرا پوست این نواحی بسیار حساس است. شما میتوانید تا قاعده گردن را با ماسک بپوشانید و 15-10 دقیقه صبر کنید تا ماسک خشک شود.
6-   هنگام استفاده از ماسک پاک کننده عمقی صورت، با کمک نوک انگشتان خود ماسک های خشک شده را روی صورت بمالید تا همزمان روند پوسته پوسته شدن نیز رخ دهد.
7-     پس از استفاده از ماسک های مرطوب کننده، برای تمیز نمودن پوست از آبگرم استفاده نمائید.
8-     مقدار ماسک مورد نیاز برای یکبار استفاده را تهیه نمائید زیرا برای بیش از 2-1 ساعت نمیتوان ماسک را نگهداشت.
9-      از مقدار مازاد ماسک میتوان برای ناحیه آرنج ها، زانوها یا قسمت فوقانی پشت استفاده کرد.
10-برای مخلوط نمودن اسانس های مورد استفاده در یک ماسک، از یک ظرف کوچک استفاده کنید و اجزاء را با یک قاشق چایخوری خوب با هم مخلوط نمائید.
11-برای تهیه خمیر ماسک اجزاء پودری متعددی مورد استفاده قرار میگیرند مثلاً برای ماسک مرطوب کننده صورت از آرد جو دوسر، پودر بادام، پودر برنج همراه با عسل گرم  و برای ماسک پاک کننده صورت از گل سرشوی، خاک چینی(خاک رس سفید رنگ) وسبوس استفاده میشود.
12-استفاده همزمان از چند نوع ماسک آروماتراپی امکانپذیر است: مثلاًماسک مرطوب کننده برای برطرف نمودن خشکی گونه ها، ماسک چرب برای بینی و چانه و ماسک سفت کننده برای نواحی فک و گردن.
13- بعد از پاک کردن ماسک ممکن است بخواهید روی پوست روغن ماساژ بکار برید یا 15 قطره اسانس گل سرخ را با 30 میلی لیتر روغن جوجوبا مخلوط نمائید.
14-بهترین اسانس ها برای درمانهای عمقی صورت عبارتند از: اسانس کندر برای پوست های خشک/ پیر، اسانس یاسمن برای پوست های نرمال/ ترکیبی و اسانس شمعدانی عطری( ژرانیوم) برای پوست های چرب/ لک دار
فرمول انواع شایع ماسک صورت:

الف: ماسک مرطوب کننده:
2 قطره از هر یک از اسانس های کندر، گل سرخ و بهار نارنج را با 30 میلی لیتر(6 قاشق چایخوری) روغن هسته زردآلو ترکیب و 1 قاشق چایخوری عسل مذاب گرم به آن بیفزائید و با مقدار کافی پودر بادام مخلوط نمائید تا یک خمیر نرم بدست آید.
ب: ماسک پاک کننده عمقی:
2 قطره اسانس ژرانیوم، 3 قطره اسانس اسطوخدوس( لاواند) و 1 قطره اسانس لیمو را به 30 میلی لیتر آب داغ بیفزائید و بخوبی با مقدار مناسب از خاک چینی مخلوط نمائید تا یک خمیر نرم بدست آید.
 
ج: ماسک ریلکس کننده:
2 قطره از هر یک از اسانس های بنفشه، لاواند و بهار نارنج را با 30 میلی لیتر روغن بادام شیرین ترکیب و با مقدار کافی آرد جو دو سر مخلوط نمائید تا یک خمیر نرم بدست آید.
د: ماسک انرژی دهنده:
2 قطره از هر یک از اسانس های یلانگ یلانگ، پتیت گرین و لیمو را با 30 میلی لیتر آب یخ مخلوط و با مقدار کافی پودر بادام ترکیب نمائید تا یک خمیر نرم تهیه شود.
ه: ماسک ضد پیری:
2 قطره از هر یک از اسانس های بهار نارنج، نارنگی و پرتقال را با 30 میلی لیتر روغن گل مغربی ترکیب و به آن یک قاشق چایخوری عسل مذاب شفاف و گرم افزوده و با مقدار کافی پودر بادام مخلوط نمائید تا یک خمیر نرم بدست آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد