عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

برای واریس زالو درمانی یا لیزر درمانی ؟



زالو درمانی یا لیزر درمانی ؟


یکی از بیماری های شایع در عصر حاضر که انسان ها با ان روبرو هستند و زنان بیش از نیمی از این جمعیت را تشکیل می دهند , واریس است . بیشترین مبتلایان به واریس , زنان 40 تا 45 ساله اند . برای معالجه این بیماری , روش های نوین درمانی مختلفی وجود دارد , اما در همه موارد کارآمد نیستند و یا هزینه سنگینی را برای بیمار دارند و بیماران نمی توانند از پس مخارج آن بربیایند , در نتیجه بسیاری از افراد برای درمان این بیماری به طب سنتی روی می آورند و روش های طب سنتی را بر درمان های نوین , ترجیح می دهند .

درمان واریس پا

خانم دکتر اسد زاده , پزشک طب سنتی در رابطه با درمان سنتی واریس , به خبرنگار مدنا گفت :

واریس , بیماری است که در اثر غلبه سودا در بدن و افزایش آن در خون ایجاد می شود , به خصوص وقتی سودا در خون افزایش یابد , عروق انعطاف پذیری خود را از دست می دهند و خون در رگ ها به خوبی جریان پیدا نمی کند و منجر به ایجاد تورم در رگ ها و در نهایت ابتلای فرد به واریس می شود.

در طب سنتی علت واریس , سودا شناخته شده است که برای درمان آن باید میزان سودای موجود خون را کاهش داد . اسد زاده خاطر نشان کرد که درمان واریس , فقط استفاده صرف از زالو و حجامت نیست . درمان واریس مراحل مختلفی دارد و برای انجام این مراحل , ابتدا باید آن قسمت از بدن را که دچار واریس شده است شناسایی کرد و بعد به سودازایی آن پرداخت . این عمل سودازایی , می تواند از طریق خوردن خوراکی هایی مانند سرکه انگبین و زنجبیل که میزان سودا را در خون کاهش می دهند و یا مالیدن روغن های گیاهی مانند سیاه دانه و ... باشد . ناگفته نماند که در استفاده از داروهای سودازا باید به طبع افراد توجه شود و بر اساس طبعشان برای انها دارو تجویز کرد . در مرحله بعد اگر افراد دچار پرخونی باشند یعنی میزان اخلاط در خون انها زیاد باشد , حجامت انجام می شود و بعد از اینکه فشار خون بر اثر حجامت کاهش پیدا کرد به مرحله اصلی درمان واریس , که زالو انداختن است می رسیم.


وی در پاسخ به این سوال که در درمان واریس پیشترفته چه طورباید برخورد کرد افزود :

در درمان بیماری های پیشترفته واریس که می تواند منجر به قانقاریا نیز شود چون خون رسانی و جریان خون , مختل شده است همچنان زالو انداختن می تواند درمان اصلی باشد.


دکتر اسد زاده در رابطه با نحوه عملکرد زالو توضیح داد : زالو هم زمان با مکیدن خون , یکسری آنزیم از بزاق خود ترشح می کند که آنزیم ها از این راه , وارد بدن شده و موجب جریان راحت تر خون می شود. این آنزیم ها با چسبیدن به دیواره رگ ها , ورم و التهاب آنها را بهبود می بخشد . لازم به ذکر است که تعداد دفعات استفاده از زالو به قوت جسمانی و مکانیزم بدنی بیمار بستگی دارد.


وی در رابطه با طول درمان این روش اظهار داشت : معمولا 50 تا 70 درصد بیماران طی سه مرحله زالو انداختن و سپری کردن دیگر مراحل درمانی بهبودی می یابند و تعدا کمی از آنها , احتیاج به دوره درمان طولانی تر و استفاده بیشتر از زالو دارند . البته این افراد برای بهبودی کامل و پیشگیری از ابتلای دورباره باید مواردی را رعایت کنند برای مثال , استفاده طولانی مدت از خوراکی های خاص مانند سرکه انگبین می تواند سودای اضافی در خون را کاهش دهد.

وی در ادامه در رابطه با راه پیشگیری از این عارضه گفت : عامل واریس شناخته شده است و فقط مسئله وراثت در آن دخیل نیست , در طب سنتی شودا دلیل واریس است ولی عوامل ژنتیکی , کار زیاد با کامپیوتر , ایستادن طولانی مدت و... نیز می تواند باعث تبدیل خون به سودا و بروز واریس شود که افراد می توانند با شناخت این عوامل و جلوگیری از این عوامل از بروز این بیماری جلوگیری کنند . حجامت هم یکی دیگر از این راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.


وی همچنین درباره این که درمان سنتی واریس دائمی است یا موقتی گفت :

درمان واریس به روش سنتی , به مراتب پایدارتر از روش درمان از طریق لیزر است و در موارد مشاهده شده , بیماران تحت دمان های سنتی واریس در مقایسه با بیماران تحت درمان با روش های مدرن بهبودی کامل تری یافته اند . همچنین احتمال برگشت پذیری واریس در درمان های سنتی کمتر از لیزر است . لازم به ذکر است که شاید درمان سنتی نیاز به صرف زمان بیشتری داشته باشد ولی ماندگاری بیشتری دارد و شاید استفاده از لیزر سریع تر به بهبودی فرد منجر شود ولی عوارض جانبی استفاده از ان و برگشت پذیری بیماری نیز احتمال بیشتری دارد.


 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد