ردپای یهود در همه بیماریهای ایرانیان

خون در 24 ساعت چهل بار بوسیله کلیه ها تصفیه می‌شود و اگر آب، مازاد بر نیاز به مصرف شود، کار کلیه ها بیشتر خواهد شد و به مرور زمان کلیه ها فرسوده خواهند شد

قبلا گفتیم که بدن انسان دارای مزاج چهارگانه است و تعادل یا عدم تعادل در این مزاجها بیماری و سلامتی رو رقم می‌زنه.

 مصرف بیش از حد غذاهایی با مزاجی خاص، طبع رو به سمت آن مزاج سوق می دهد مثلا مصرف زیاد غذاهایی با طبع سرد، مزاج را هم سرد خواهد کرد

مثلاً معصوم می‌فرماید:

اگر مردم می‌دانستند در نمک چه هست، به غیر نمک مداوا نمی‌کردند، اما پزشکی روز می‌گوید نمک نخورید! 😮

معصومین(ع) می‌فرمایند:گوشت ماهی کم بخورید.

امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: مرغ، خوکِ پرندگان است. 

👈آن‌وقت دکترها می‌گویند، گوشت سفید مصرف کنید، ماهی زیاد بخورید، مرغ بخورید. 

🌺معصومین می‌فرمایند: گوشت گوسفند دواست،

اما دکترها می‌گویند گوشت قرمز کم بخورید.

روایت داریم که گوشت شتر را نمی‌خورد مگر مؤمن.

روایت داریم آب کم بخورید،

👈ولی دکترها می‌گویند:

روزانه حداقل 6 تا 8 لیوان آب بخورید.

پس معلوم است که منبع اهل بیت نیستند.

خب، حالا چرا این‌قدر اختلاف؟

فرض کنید اصلاً تحقیق کرده‌اند و به این‌جا رسیده‌اند، ولی آیا می‌شود این فرض را پذیرفت؟

چه‌طور تحقیقات‌شان خلاف فرمایش معصومین از آب در می‌آید؟

وقتی بررسی کنید می‌فهمید منبع جای دیگریست!

وقتی یک بررسی اجمالی می‌کنیم، می‌بینیم علوم ما، یعنی همان مطالبی که دارد در دانشگاه‌های ما تدریس می‌شود،

از همان جا می‌آید که قرآن می‌گوید:

«أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً».

خداوند در قرآن می فرماید : «لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً لِلَّذینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَ الَّذینَ أَشْرَکُوا»1؛

ای پیامبر! یقیناً شدیدترین دشمنی را نسبت به مؤمنین در یهودیان و مشرکین پیدا می‌کنی.

قرآن وقتی چیزی را بزرگ حساب می‌کند واقعاً بزرگ است: «أَشَدَّ النَّاسِ عَداوَةً». اما مسلمانان دقیقاً برعکس این آیه رفتار کرده‌اند.

آن افرادی را که قرآن می‌گوید دشمن سرسخت شما هستند و شدیدترین دشمنی را با شما دارند، مسلمان‌ها بیش‌ترین دوستی را با آن‌ها برقرار کرده‌اند!

بخصوص دولت آل سعود 

من یک سوال از شما می‌پرسم. این مطالبی که الآن به عنوان علم در دانشگاه‌های ما تدریس می‌شود و به جوانان تعلیم داده می‌شود،

از کجا می‌آید؟

تا حالا فکر کرده‌ایم یا نه؟

این مطالب از امام صادق و امام باقر است؟

این علم پزشکی که الآن در جامعه‌ی ما و در دانشگاه‌های ماست، منبعش فرمایشات معصومین است یا از جای دیگری می‌آید؟

اگر از امام صادق باشد که نباید این همه تعارض بین نظرات پزشکی روز و فرمایشات معصومین باشد؟

حالا به این روایات توجه کنید :

امیرالمومنین (ع) در مورد ماهی می فرماید :

أقلوا من أکل الحیتان فإنها تذیب البدن و تکثر البلغم، و تغلظ النفس. 

کمتر ماهی بخورید - چون بدن را ذوب می کند و بلغم را زیاد می نماید و نفس را سنگین می کند.

بلغم، خلط سرد و تری است که ریشه خیلی از بیماری ها ست از جمله تنگی نفس ، فشار خون ....

آن‌ها را دوست خالص و مخلص خودمان فرض کرده‌ایم.

چه‌طور؟

مثلا توصیه می کنند به مصرف گوشت ماهی آن هم هفته ای دو تا سه بار .

توصیه به مصرف شیر، ماست لبنیات، گوشت سفید ، آب و ...

در صورتی که ریشه هر دردی در غلبه سردی است .

گاهی بیمار مراجعه می کند ، بیست تا مریضی دارد و خودش هم فکر می کند که بیست تا مریضی دارد در حالی که وقتی که بررسی می کنیم می بینیم تمام این بیست مریضی در واقع یک مریضی بیشتر نیست و آن مریضی ، غلبه سردی است و اگر سردی را از وجود این بیمار بردارند، در خیلی از موارد مشکل حل می شود.

 خلاصه حالا بی‌رویه توصیه به خوردن گوشت سفید می‌کنند!

در مورد گوشت مرغ از 

امیرالمومنین روایت داریم که «الدُّجاجُ خِنزیرُ الطَّیر»؛ 

🐓مرغ، خوکِ پرندگان است.

علتش هم گفته شده؛ مرغ مثل خوک نجاست‌خوار است، با این تفاوت که خوک نجاست خودش را می‌خورد، اما مرغ هر نجاستی را که بیابد می‌خورد و پشتک هم می‌زند و کیف هم می‌کند! 

😄 تازه مرغی که امیرالمومنین می‌فرمایند: مرغ رسمی خانگی است، نه این مرغ ماشینی با این فرمولی که الآن وجود دارد!

👈 بالا بردن آمار طلاق - عقیمی و ناباروری - تضعیف قوه جنسی - ضعف اعصاب - ضعف و بی حالی - افسردگی عمومی- مشکلات ذهنی و کند فهمی ها ....

از جمله مشکلاتی هست که سردی خواری در سطح جامعه بر جای می‌گذارد.

یکی از سیاست های مهم دشمن که خیلی روی آن مانور می دهد و کار می کند،

سیاست شوم « سردی خواری » است که سعی کرده اند به عنوان علم پزشکی در مراحل مختلف سردی خواری را ترویج کنند، در صورتی که ریشه هر دردی در غلبه ی سردی بر جسم انسان است و اگر این یک کلمه از جامعه ما برداشته شود،

بسیاری از مشکلات جامعه ما حل خواهد شد.

پزشکان روز دائما می گویند که سردی بخورید 

کم خونی

متن کتاب حکیم باقری ( علل و درمان کم خونی)

کم خونی یعنی محروم کردن سلول های بدن از غذا.  کم خونی مادر همه ی بیماری هاست. 

دشمن با علوم جدید در سطح گسترده کم خونی را توسعه می دهد و از سوی دیگر با روش های درمانی خود ده ها بیماری دیگر هم تولید می کند. 

✅ عوامل کم خونی عبارتند: 

1⃣ نوشیدن چای و نوشابه 

2⃣ خوردن سرخ کردنی ها 

3⃣ نواختن و شنیدن موسیقی 

4⃣ استفاده از ظروف تفلون و آلومینیمم برای طبخ غذا 

5⃣ تنفس کردن در فضای نجس العین مثل زندگی در آپارتمانها و منازلی که سرویس توالت وحمام داخل فضای زندگی قرار گرفته است. 

6⃣ زندگی کردن در مکانی که نور آفتاب نمی تابد یا خیلی کم است. 

7⃣ مصرف کمپوت ها وکنسرو جات. 

خون در بدن فوق العاده مهم است. 

✳ یکی از عوامل تولید خون، آفتاب است. آفتاب، آهن را به همراه خود به بدن ما منتقل می کند و زمین را نیز از آهن سیراب می کند تا درخت ها خوب رشد کنند، شاخه برویانند و میوه بدهند. 

🚫کمبود خون در بدن همه ی استعدادها را به هم می ریزد، و کلا سیستم دفاعی بدن آسیب می بیند. 

❓اگر دچار کم خونی شده اید با روش های زیر خود را درمان کنید: 

1⃣ عوامل کم خونی را که گفته می شود را از زندگی خود کنار بگذارید. 

2⃣ مواد زیر را در تغذیه ی خود وارد کرده و ازآنها تناول کنید: 

✅ بهار نارنج .فرنجمشک. باقلا. بیدمشک. گزنه .جعفری. زردآلو .شیره طبیعی انگور. سرکه طبیعی. عسل طبیعی. بو مادران. مرزه. بادرنجبویه. سیب سرخ .گلاب . 

از مواد فوق آنها که دم کردنی است دم کرده و میل کنید. 

میوه ها را نیز کاملا شسته و با نمک، ضد عفونی کرده آن گاه مصرف کنید. این که کدام را بخوریم بستگی به مزاج دارد اگر مزاجمان گرم است. از آنهایی که سرد هستند واگر مزاجمان سرد است از آنهایی که گرم هستند، استفاده کنیم. 

3⃣ روزانه دو وعده (صبح و شب) هر وعده یک استکان شربت خونساز سنتی با سه قاشق مکمل خونساز میل کنید. 

✳ در کم خونی معمولی 14روز و در کم خونی شدید یک ماه از این دارو استفاده کنید 

💥نکته مهم 

1⃣ استفاده از قرصهایی که متاسفانه امروزه توسط طب مدرن شیمیایی تجویز می شود هم معده را از کار می اندازد و هم یبوست ایجاد کرده و هم دندان ها را ازبین می برد. 

🔸ما دو مرکز مهم برای تولید بیماری و یا انتقال آن داریم یکی دهان و دیگری معده، دشمن با تجویز قرص آهن از هر دو راه به ما آسیب می رساند 

2⃣ یکی از علل کم خونی ،فقر آهن است. برای تامین آهن، آهن گداخته شده یا هر آهن دیگری را روی آتش سرخ کرده و در آب یادر غذا بیندازید و اگر آهن زنگ زدگی داشت ابتدا آن را ساییده و با پارچه ای پاک کنید. توجه داشته باشید ممکن است بو،طعم،مزه و رنگ آب یا غذای شما کمی تغییر کند ولی این تغییر در حدی نیست که تنفر ایجاد کند. 

 

بطورکلی چیز هایی که برای درمان کم خونی مفید است عبارتست از: 

1_خوب جویدن غذا 

2_استفاده از غذاهای مفید برای کلیه 

3_فعالیت فیزیکی،و ورزش 

4_برنامه ریزی مناسب برای خواب و خوراک 

5_استفاده نکردن ازممنوعات غذایی(محصولات کارخانه ای:قند،چای،شکر و روغن صنعتی و ماست و نوشابه و سوسیس وکالباس و... 

6_نوشیدن شربت عسل و لیمو ترش واستفاده از میوه جات و سبزیجات فصلی 

7_نوشیدن روزانه شربت شیر و بادام 

8_نوشیدن شربت اب سیب و عسل و اب هویج و عسل 

9_رفع یبوست 

10- مصرف سوپ گندم باروغن زیتون ولبوی زردوقرمز 

11- خوردن روزی 7دانه بادام ک دانه دانه جویده شود 

12- شیره انگور سیب سرخ گوشت گوسفند 

13 استفاده از اهن گداخته شده درغذاها 

14خوردن چهار مغز 

15استفاده ازروغن زیتون 

16 خوردن شیره(خرما و انگور و توت) 

17-استفاده ازسبوس گندم و برنج در غذاها 

18-استفاده ازبرنج قهوه ای به جای برنج سفید.. 

19-استفاده از ظروف سنگی و.. 

20-خوردن سالاد مخصوص شامل:سیب و کاهو و عسل و کلم و خیار و عسل و روغن زیتون و جوانه گندم... 

21-استفاده از میوه های قرمز همچون انار.سیب سرخ گیلاس٬ لبو درفصول سرد٬ 

22-خواب منظم 

23-حتی المقدور در ظروف غذا از نعل استفاده کنید 

24-مصرف نکردن چای. چای علت پوکی استخوان وکم خونی وسوراخ شدن قلب جنین هست و... 

📝نسخه آیت الله ضیائی(درمان کم خونی)

✳تقریر سخنرانی آیت الله ضیایی

❓فردی با مشخصات زیر مراجعه کرده و راه درمان خواسته:

هم فقر آهن دارم ،هم عضلات دست و پاهام ضعیفه به نوع عضلات ارادی یعنی هم آنمی فقر آهن دارم و هم بیماری دیستروفی(ضعف عضلات ارادی) دارم و هم ریزش موی سرم شدیده و هم زرد و زار و لاغرم مثل چوب کبریت.

✅شیره خرما +عرق یونجه

مثلا یک لیوان شیره خرما با نصف استکان عرق یونجه .اینها رو باهم مخلوط کنید در ٢۴ساعت چند روز ادامه دهید.

روزی سه قاشق پلوخوری از این مخلوط محلول بخورید و قبراق و @ سرحال میشوید.

زانو درد ، انواع آن و درمان

انواع زانو دردها و درمان آنها

 

درد زانو و مشکلات مرتبط با آن یکی از شایعترین دردهای جامعه امروزی است.

به همین دلیل دراین مطلب به چگونگی تشخیص و نحوه درمان میپردازیم.

 درد زانو از نظر طب سنتی میتواند از علل مختلفی همچون بلغم و یا سودا و یا حتی صفرا باشد.درموارد بسیار نادری هم از خلط دم ممکن است درد زانو بوجود بیاید.

 

الف)زانو دردهای صفراوی:

 

این نوع زانو درد شیوع کمی در جامعه دارد.

 

ــ علائم تشخیصی:

 

این نوع زانو درد در کسانی بوجود میاید که صفراوی هستندو درجه صفرای آنها هم بالا است.علت بوجود آمدن زانو درد در این افراد ناشی از خشکی زیاد مفصل است که از شدت صفرا بوجود میاید.این خشکی نمودش درخشکی مفصل زانو .صدا دادن مفصل.سوزش و درد داخل مفصل.

 

ــ نحوه درمان:

 

۱-سرکه انگبین(دو واحد عسل+دو واحد عرق کاسنی+یک لیوان سرکه طبیعی)از این ترکیب یک سوم لیوان ریخته الباقی را آب ریخته و یک ساعت بعد شام میل شود.(۴۰ شب)

 

۲-حجامت عام در ربع سوم ماه قمری یکمرحله

 

۳-کاهش صفرازاها

 

۴-اگر این بیماری مدت زیادی باشد که بوجود آمده است برای ترمیم غضروفاز ترکیب زیر شبها موقع خواب استفاده شود:(۴۰ الی ۸۰ روز)

 

یک لیوان شیر طبیعی+دو قاشق غذاخوری پودرسنجد+دو ق غذاخوری عسل

 

ب)زانو دردهای بلغمی:

 

این نوع زانو درد در جامعه زنان بسیار شایع است. 

 

-- علائم تشخیصی: 

 

این زانو درد در بلغمی مزاجها و کسانی که غلبه بلغم دارندعموما بوجود میاید.علت آن هم از رسوب بلغم در مفصل زانواست.

وقتی بلغم در مفصل زیاد شود و رسوب کند باعث تورم همراه درد می شود.در اصطلاح عوام میگویند زانو آب آورده است.

 

--نحوه درمان:

 

برای درمان موارد زیر توصیه میشود.

 

۱-کاهش غذاهای سردوتر

 

۲-از ترکیب(۳ واحدعسل+۱ واحدسیاه دانه نیم کوب)هر هشت ساعت یک ق مرباخوری میل شود(۴۰ الی۱۲۰ روز)

 

۳-ارده با شیره روزی یه پیاله

 

۴-روغن مالی هر شب با روغن سیاهدانه و بادام تلخ ترکیبی

 

۵-بادکش زانو یک شب در میان ۲۱ مرحله

 

۶-انجیر شبی ۷ عددخیس کرده میل شود.

 

۷-دمکرده زنجفیل و دارچین روزی یک لیوان توصیه میشود.

 

طول درمان این نوع زانو درد بسته به شدت بلغم بین ۲ تا ۶ ماه است.

 

ج)زانو درد سوداویی:

 

این نوع زانو درد در جامعه بسیار شایع است و هم درجامعه زنان و هم در مردان به وفور یافت میشود.

 

--علائم تشخیصی:درکسانیکه سوداویی باشند یا غلبه سودا داشته باشند احتمالا دچار اینگونه زانو درد میشوند.

زانو دردی که زانوها لاغر و درحین باز و بسته شدن صدا میدهد.به دلیل رسوب سودا در مفصل و بروزخشکی همراه سردی زانو دردی بوجود میاید که دایم سرد است و اگر پیشرفت کند مفصل دچار تغییر شکل میشود و غالب روماتیسم مفصلیها از این دسته هستند.

 

-- نحوه درمان:

 

۱-از ترکیب(۲ واحد عسل+۲ واحدعرق نعنا+۱ لیوان سرکه طبیعی)یک سوم لیوان ریخته الباقی را آب ریخته یکساعت بعدشام میل شود.اگر سن بیمار بالای ۴۰ باشد و یا طبع بیمار خیلی سرد باشداز ترکیب زیر به جای ترکیب بالا استفاده شود:(۴ واحد روغن زیتون بودار+۲ واحد عسل+۱ واحد سرکه طبیعی)هر هشت ساعت یک ق غذاخوری میل شود.

 

۲-هرشب روغن بادام تلخ روی زانو مالیده شود تا ۴ ماه.

 

۳-بادکش زانو یک شب در میان ۲۱ مرحله.

 

۴-شبی ۷ عدد انجیررا داخل یک لیوان گلاب خیس داده شبها میل شود.

 

۵-زیتون ۷ عدد ناشتا.مویز روزی ۴۰ عدد.ارده با شیره روزی یه پیاله

 

۶-کاهش جدی سودازاها 

 

۷-حجامت عام و حجامت زانو و حتی زالو درمانی باید در حین درمان بسته به شرایط بیمارانجام پذیرد.

 

نکته:اگربیماری پیشرفته شده باشدو تغییرشکل مفصل رخ داده باشد فقط طول درمان بیشتر خواهد بود.طول درمان در حالت عادی ۴ الی ۶ ماه و درحالت پیشرفته ۱ الی ۲ سال خواهد بود.   

 

 

(حامیان سلامتی )

خارپاشنه و درمان طب ستی

[۱۶:۲۸،‏ ۲۰۱۵/۴/۲۸] ‪+98 912 330 1752‬: خار پاشنه‌ پا، یک زایده‌ استخوانی‌ در پاشنه‌ پا است که‌ باعث‌ بروز درد و مشکلاتی ‌در راه‌ رفتن‌ می شود. خار پاشنه در اثر التهاب فاسیای کف پا (یک نوع رباط) ایجاد می‌شود که این امر سبب درد پاشنه می‌شود.فاسیای کف پا، یک باند پهن است که در کف پا از پاشنه تا انگشتان پا کشیده می‌شود. التهاب طولانی مدت فاسیا می‌تواند باعث رسوب کلسیم در محل اتصال فاسیا به پاشنه پا شود. تجمع کلسیم به تنهایی دردناک نیست و درد، ناشی از کشیدگی فاسیا است.

[۱۶:۲۸،‏ ۲۰۱۵/۴/۲۸] ‪+98 912 330 1752‬: درمان خار پاشنه پا به شیوه طبّ سنّتی

ماساژ

 یکی از بهترین راه ها برای درمان خار پاشنه پا و اطراف تاندون آشیل با یک روغن گرم (زیتون، سیاهدانه،کنجد،هسته قیسی،نارگیل،شترمرغ،کوهان شتر مرغ،و..............)است.

این کار بهتر است شب ها قبل از خواب انجام شود و ماساژ تا جذب کامل روغن به پوست ادامه پیدا کند.اضافه کردن کمی فلفل،دارچین یا زنجبیل به روغن و کشیدن یک پلاستیک فریزر روی محل ماساژ،اثر درمانی را بسیار بیشتر می کند معمولا کاهش درد از همان روز اول ملموس است و کم کم کامل می شود.اغلب،تداوم روغن مالی،به تنهایی بیماری را درمان می کند.

[۱۶:۲۸،‏ ۲۰۱۵/۴/۲۸] ‪+98 912 330 1752‬: گرم نگه داشتن موضعی

پیشنهاد ما آن است که به جای استفاده از پدهای معمول،تکه های پشم در کفش خود و زیر پاشنه پا قرار دهید و اثرات درمانی فوق العاده آن را مشاهده کنید.پوشیدن جوراب پشمی.استفاده از کرسی در فصل سرما و ایستادن روی آجر داغ هم راههای مناسب دیگری هستند.

[۱۶:۲۹،‏ ۲۰۱۵/۴/۲۸] ‪+98 912 330 1752‬: پرهیز از مصرف غذاهای سرد

همان طور که گفتیم خار پاشنه پا بیماری سردی است بنابراین بیمار در حد امکان از غذاهای گرم استفاده کند خار پاشنه سریعتر بهبود پیدا خواهد یافت.برای مثال تداوم در مصرف سیر درد،درد خار پاشنه را بهبود خواهد داد.بنابر همین استدلال، مصرف غذاهای سردی از جمله بیشتر لبنیات برای بیمار مضّرخواهد بود.

[۱۶:۲۹،‏ ۲۰۱۵/۴/۲۸] ‪+98 912 330 1752‬: استفاده از کلسیم های طبیعی

با آنکه گفتیم که خار پاشنه حاصل رسوب غیر طبیعی کلسیم در استخوان پاشنه است انتظار می رود که مصرف غذاهای حاوی کلسیم بیماری را تشدید می کند اما به نحو جالبی،مصرف خوراکی کلسیم های طبیعی شدت بیماری را کم و آن را به تدریج درمان می کند.

۸ دلیل فشارخون بالا

8 دلیل فشار خون بالا

مقدار طبیعی فشار خون 120 روی 80 میلیمتر جیوه است. مقدار بین 120 روی 80 تا 139 بر روی 89 به عنوان مرحله پیش از فشار خون بالا در نظر گرفته می شود. فشار خون 140 روی 90 و بیشتر از آن نیز نشان دهنده ابتلا به فشار خون بالاست.

دو نوع فشار خون بالا وجود دارد:

1- فشار خون اصلی یا اولیه 

2- فشار خون ثانویه

فشار خون اولیه علت مشخصی ندارد و 95 درصد افراد مبتلا دچار این نوع فشار خون هستند.فشار خون ثانویه در اثر علت مشخص مثل بیماری کلیوی، تومور و قرص های ضدبارداری رخ می دهد.

فشار خون بالا باعث سختی و افزایش ضخامت سرخرگ های خونی می شود (آترواسکلروز) که این امر باعث حمله قلبی، سکته قلبی و سکته مغزی می شود

علل بروز فشار خون بالا

1- کشیدن سیگار

2- چاقی و اضافه وزن

3- بیماری دیابت

4- کم تحرکی بدن مثل نشستن طولانی پشت میز کار

5- ورزش نکردن

6- مصرف زیاد نمک و غذاهای شور

7- مصرف کم کلسیم، پتاسیم و منیزیم در غذاها

8- کمبود ویتامین D در بدن

9- مصرف الکل

10- استرس

11- افزایش سن

12- برخی داروها مثل قرص های ضدبارداری

13- زمینه ارثی و ژنتیکی

14- سابقه خانوادگی ابتلا به فشار خون بالا

15- بیماری مزمن کلیوی

16- بیماری ها و یا تومور غدد فوق کلیه

17- بیماری ها و یا تومور غده تیروئید

18- نواقص مادرزادی موجود در رگ های خونی

6 بیماری ناشی از فشار خون بالا

کنترل نکردن فشار خون بالا باعث بروز عوارض زیر در بدن می شود :

1- حمله یا سکته قلبی

فشار خون بالا باعث سختی و افزایش ضخامت سرخرگ های خونی می شود (آترواسکلروز) که این امر باعث حمله قلبی، سکته قلبی و سکته مغزی می شود.

 

 

2- آنوریسم

آنوریسم‌ عبارت است از اتساع (باد کردن) یا بیرون‌زدگی دیواره یک سرخرگ در اثر ضعف دیواره سرخرگ‌.

پمپ کردن خون در رگ ها علی رغم داشتن فشار خون بالا، باعث ضخیم شدن عضله قلب می شود. در نتیجه قلب به سختی خون را پمپ می کند و دچار نارسایی می شود.

3- تنگ و ضعیف شدن رگ های خونی در کلیه ها

در این حالت کلیه ها نمی توانند به درستی کار خود را انجام دهند.

4- ضخیم شدن، تنگی و یا پارگی رگ های خونی در چشم ها

در این حالت بینایی فرد کم می شود.

5- سندرم متابولیک

سندرم متابولیک یکی از اختلالات مربوط به متابولیسم بدن است که شامل افزایش اندازه دور کمر، تری گلسیرید خون بالا، کاهش کلسترول خوب یا HDL ، فشار خون بالا و افزایش هورمون انسولین است.اگر فشار خون فرد بالا باشد، احتمال ابتلا به سایر اجزای این سندرم زیاداست. هر چقدر اجزای بیشتری از این سندرم را داشته باشید، بیشتر دچار دیابت، بیماری قلبی و سکته می شوید.

6- مشکل حافظه و یادگیری

فشار خون بالا روی توانایی فکر کردن، یادآوری و یادگیری فرد تأثیر می گذارد.

تخم شربتی گنج مخفی

تا ﺣﺎﻻ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ یه ﺑﻤﺐ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﻱ ﺧﻮﺭﺩنی ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻴﻦ ؟ ﺩﺭﺣﺎلی ﻛﻪ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎً ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍیی ﺭﻭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ، ﻛﺎﻟﺮی ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻭ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻴﻬﺎی ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ گوارش ﻫﻢ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻛﻨﻪ؟یعنی ﺩﻗﻴﻘﺎً ﺳﻪ ﺗﺎ ﻛﺎﺭ ﺑﺎ ﻫﻢ .

ﭘﺲ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﺷﻴﻦ ﻭ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮﻳﻦ ﻋﻄﺎﺭی معتبر ﻣﻘﺪﺍﺭی ﺗﺨﻢ ﺷﺮبتی ( ﺭﻳﺤﺎﻥ) ﺗﻬﻴﻪ ﻛﻨﻴﻦ ﻭ ﺑﺮﻳﺰﻳﻦ ﺗﻮی ﺷﻴﺸﻪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻣﺜﻞ ﺁبی ﻛﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻣﻲ ﻧﻮﺷﻴﻦ ، ﻣﺼﺮﻑ ﻛﻨﻴﻦ . ﺩﺭ ﺣﻴﻦ ﻏﺬﺍ ميتونين ﺍﺯﺵ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﻦ . ﭼﻮﻥ ﺍﻳﻦ ﻟﻌﺎﺑﻬﺎی ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍشتنی ، ﻧﻤﻲ ﺯﺍﺭﻩ ﻏﺬﺍﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﻗﻨﺪ ﺍﺿﺎفی ﺗﺒﺪﻳﻞ ﺑﺸﻪ . ﻛﻠﺴﻴﻢ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻛﻼً ﺗﻤﺎیلی ﺑﻪ ﺟﺬﺏ ﻧﺪﺍﺭﻩ ، ﺑﻪ ﺍﺟﺒﺎﺭ ﺭﺍهی ﺟﺬﺏ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﻣیشه .ﺩﻳﮕﻪ چی ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺑﻬﺘﺮ . ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺷﻴﻦ ﻫﻴﭻ ﻣﺰﻩ ای ﻧﺪﺍﺭﻩ .

ﺑﺸﻮﺭﻳﻦ ﻭ ﺩﺭ ﭘﺎﺭﭺ ﺁﺏ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﺑﺮﻳﺰﻳﻦ ، ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻴﭻ ﺷﻜﺮی .ﻣﮕﻪ ﻧﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻫﻔﺖ ﻫﺸﺖ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﺎﻳﺪ ﻧﻮﺷﻴﺪ ، ﺧﻮﺏ ﭘﺲ ﭼﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﻛﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺩﺍﻧﻪ ﻫﺎی ﻋﺎلی ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎﺷﻪ . ﺗﺎ ﻫﻢ ﻻﻏﺮﺗﻮﻥ ﻛﻨﻪ. ﻫﻢ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎی ﺑﺪﻧﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺳﻴﺮ ﻛﻨﻪ ﻭ ﻫﻢ ﭘﺎﻛﺴﺎﺯی ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﮔﻮﺍﺭﺵ ﻛﻨﻪ.

تخم شربتی یکی از گنج هایی که است که در گوشه ای از آشپز خانه های ایرانی معمولا به فراموشی سپرده شده وفقط در مراسم خاصی شاهد حضورش هستیم..❤

سماق

نام علمی سماق Rhus coriaria است. "سماق" در قدیم "سماک" نیز تلفظ می‌شده است، در حقیقت فارسی آن سماک و عربی آن سماق است.

سُماق درختچه ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد. رنگ میوه ی آن قرمز و قهوه‏ای است (تصویر مجاور) و طعم آن گس است، ولی پس از رسیدن ترش می‏شود. میوه‌ ی سماق پس از کوبیدن به عنوان چاشنی، همراه با غذاهایی مانند کباب استفاده می‌شود.

این گیاه اغلب در مناطق مدیترانه‌، جنوب ایتالیا و آسیای شرقی به ویژه در ایران دیده می ‌شود. انواع متنوعی دارد که برخی از آنها جنبه ‌ی تزیینی‌ داشته و اگر حواسمان نباشد، می ‌تواند موجب مسمومیت و خارش گردد.

در یونان باستان از چوب سماق برای رنگ آمیزی پارچه‌های پشمی استفاده می‌شده است و در کشور ایتالیا از این گیاه برای رنگ دادن به چرم استفاده می کردند.

در برخی از کشورها از سماق نوشیدنی تهیه می‌ کنند که برای تسکین درد معده و اختلالات گوارشی موثر است.

سماق از نظر طب قدیم، سماق سرد و خشک است.

حال خواص سماق عبارتند از :

- خاصیت ضد میکروبی دارد.

- خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کنند. رادیکال های آزاد با تخریب سلول های بدن نقش مهمی در بروز انواع سرطان دارند. بنابراین آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان ها جلوگیری می کنند.

- برای بیماران دیابت ی مفید است، زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابت ی ها، ترکیب شدن گلوکز (قند خون ) با پروتئین های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می انجامد. مطالعات نشان می دهد که سماق تا 81 درصد از بروز این فرایند جلوگیری می کند.

- برای دندان درد مفید است.

- اشتها را تحریک می‌کند.

- به دلیل داشتن تانن فراوان، قابض و پاک کننده معده می‌باشد.

- خاصیت ادرارآور یا دیورتیک دارد.

- تب را پایین می آورد.

- در درمان بیماری‌های روماتیسمی و نقرس موثر است.

- خون را تصفیه می کند و مواد زائد خون (مانند اوره) را دفع می ‌کند.

- لثه‌ها را تقویت کرده و آنها را محکم می ‌سازد.

- برای برطرف شدن تهوع و بی اشتهایی مفید است.

- تقویت کننده ی دستگاه گوارش است.

- از خونریزی معده جلوگیری می‏کند.

- علت افزودن سماق به کباب این است که خوردن گوشت کباب شده باعت تولید آنزیم‌هایی در بدن می‌شود که مضر هستند. سماق می‌تواند اثر این آنزیم ها را خنثی کند.

- در رفع غلظت خون موثر است.

- خوردن گرد سماق با آب سرد از خونریزی داخلی جلوگیری می کند.

- غرغره ی جوشانده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.

- مالیدن آب جوشانده ی سماق روی محل ضربه دیده، از ورم آن جلوگیری می کند.

- گردی که روی میوه سماق می‏نشیند و به آن خاک سماق می‏گویند، بسیار قابض و کمی تلخ است و به علت داشتن املاح، از ترشحات بی رنگ زنانه جلوگیری می‏کند.

- منوراژی (خونریزی رحم) و خونریزی در فواصل قاعدگی را کاهش می دهد.

- خونریزی سینه (هموپتزی) را کم می کند.

- اسهال معمولی و اسهال خونی را برطرف می کند.

- کمپرس با سماق در التیام زخم، سوختگی، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده موثر می باشد.

- برای رفع تهوع و استفراغ ، سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کرده و مصرف نمایید.

- چای سماق برای کاهش تعریق به کار می رود.

- کسانی که هموروئید (بواسیر) دارند و زنانی که ترشحات بی رنگ زنانه دارند، سماق را جوشانده و داخل لگنی بریزند و در آن بنشینند.

- در قدیم برگ درخت سماق را دم کرده و برای سیاه کردن مو از آن استفاده می کردند.

- در قدیم سماق برای درمان سوزاک و سل به کار می رفته است.

- در قدیم شیره خارج شده از درخت سماق را برای درمان بیماری های دستگاه ادراری به کار می بردند.

هشدارها :

* خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می شود. بنابراین فقط باید خشک آن را مصرف نمود.

* به دلیل اینکه طبیعت سماق سرد است، برای افراد سردمزاج مناسب نیست و باید با گیاهان گرم مصرف شود.

* مصرف بیش از حد سماق می ‌تواند مسمومیت زا باشد.

* سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری نما

عناب،خواص دارویی عناب

خواص دارویی عناب

میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه‌ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری‌ها دارد.

عناب از میوه‌های بسیار مفید است که علاوه بر خواص تغذیه‌ای دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است.

این میوه که می‌توان درختان آن را از ایران تا هند و جنوب چین و حتی جنوب اروپا پیدا کرد، در هر منطقه‌ای دارای اسامی مختلفی است. در هند و پاکستان آن را «ایناب» و در شرق آسیا آن را خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی می‌نامند.

درخت عناب شبیه درخت سنجد است و در نواحی کوهستانی برخی از مناطق ایران مانند خراسان یافت می‌شود.

مصارف خوراکی

در بریتانیا عناب را به صورت خشک‌ شده و یا به صورت آب‌نبات‌های طعم‌دار همراه با چای عصر میل می‌نمایند.

در کره، چین و تایوان، شربت شیرین میوه عناب را مورد استفاده قرار می‌دهند.

در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکه استفاده می‌شود و در آفریقا از آن کیک درست می‌کنند.

عناب کنسرو شده و چای با طعم عناب نیز در جهان استفاده می‌شود، اما در ایران، پاکستان و هندوستان، عناب را بیشتر به صورت خشک شده استفاده می‌نمایند، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده می‌شود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.

در شرق آسیا عناب‌های بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگ‌های مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل می‌آید.

میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژه‌ای برای کمک به سلامت و درمان بیماری‌ها دارد.

عناب آرامش‌بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می‌شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می‌کنند

خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی عناب

عصاره آن موجب مهار اثر رادیکال‌های آزاد (به عنوان عامل افزایش التهاب) می‌گردد. حاوی آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی چون ویتامین C، کاروتنوئیدها و فلاوونوئید است. همچنین موجب تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

 عناب و قند خون

ترکیبات اتری موجود در آن عامل مهار کننده‌ای در افزایش قند خون است. همچنین مقادیر پارامترهای بیوشیمیایی مانند قند خون، اوره، کراتینین، کلسترول سرم، تری‌گلیسیرید سرم، HDL، LDL، هموگلوبین و هموگلوبین گلیکوزیله را به طور قابل توجهی به سطح نرمال نزدیک می‌کند.  

عناب و سرماخوردگی

در طب سنتی ایران نیز مصرف جوشانده عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است. چای عناب در شرق آسیا یک نوشیدنی بسیار گوارا محسوب می‌شود که به جلوگیری از سرماخوردگی نیز کمک می‌کند. اگر دچار سرماخوردگی شده‌اید و از خشکی سینه و سرفه رنج می‌برید، عناب داروی گیاهی مناسب و کارآمدی است. عناب دارای لعاب فراوان، پروتئین، مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین C است. عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم کننده سینه و ضد سرفه است.

جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف می‌کند. به علاوه آسم و تنگی نفس را برطرف می‌کند. برای تهیه جوشانده عناب 50 گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.

ارزش تغذیه‌ای

این میوه منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای مواد معدنی است. همچنین دارای پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور می‌باشد. در ضمن حاوی پکتین (به عنوان کلسیم پکتات) به عنوان فیبر محلول موثر در کاهش چربی و قند خون است. محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه می‌توانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.

 عناب و دستگاه گوارش

عناب در زمان ابتلا به اسهال می‌تواند حرکات مربوط به دستگاه گوارش را کاهش دهد. مخلوط را با نمک و فلفل به عنوان هضم کننده مصرف کنید. میوه خشک رسیده به عنوان ملین می‌باشد. حتی تأثیر آن برای کمک به درمان یبوست با مطالعات بالینی مختلف به اثبات رسیده است و به تمام افرادی که از یبوست رنج می‌برند توصیه می‌شود هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار داده و پس از چند دقیقه این نوشیدنی را میل کنند. عناب تقویت‌کننده دستگاه گوارش است و مطالعات بالینی، تأثیرات آن برای رفع مشکلات مختلف گوارش را نشان داده است. مصرف عناب به هضم غذا کمک کرده و در جلوگیری از نفخ موثر است.

 عناب و حفاظت از کبد

مصرف عناب به طور معنی‌داری سطوح آنزیم‌های کبدی را کاهش می‌دهد. این آنزیم‌ها نشانگر آسیب بافتی هستند.

یافته‌های بافت شناسی نشان می‌دهند که این میوه اثرات محافظتی در برابر بیماری‌های کبدی دارد. عناب در درمان کبد چرب نیز مفید است.

 خواص دیگر عناب

* در کم فشاری خون و نازایی مفید است.

* عناب آرامش‌بخش و ضد بد خلقی ب

اسفناج،خواص  مهم آن

اسفناج

 

تقويت كننده قلب - استحكام استخوان‎ها - كم‎خوني- يبوست - سوختگي - جرب - درد مفاصل - سنگ يا شن كليه - ورم معده - نقرس - سرطان معده - سرفه‎هاي خشك - آسم - بيماري قند - وسواس - فشارخون و...

 

1. طبع اسفناج كمي سرد و تر است يا اينكه معتدل است.

 

2. اسفناج ضدكم‎خوني است. كساني كه دچار كم‎خوني شده‎اند اسفناج را در سبزي‎هاي خوردني خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.

 

3. اسفناج تقويت كننده قلب است. مانند سبزي همراه غذا خورده شود.

 

4. اسفناج مخصوصاً بوراني تميز كننده دستگاه هاضمه مي‎باشد.

 

5. گوگرد موجود در اسفناج باعث قليايي خون مي‎شود، تازه خورده شود.

 

6. آهكي كه در اسفناج وجود دارد باعث استحكام استخوان‎ها مي‎گردد، تازه خورده شود.

 

7. اسفناج كمبود املاح معدني بدن را جبران مي‎كند.

 

8. كساني كه اسفناج را مي‎جوشانند سپس آب اضافي آن را مي‎گيرند آن‎ها فقط تفاله اسفناج را مي‎خورند. بهترين روش خوردن اسفناج تازه آن بهمراه ماست است سعي كنيد به طعم تازه و خام آن عادت كنيد.

 

9. اگر مبتلا به ضعف بدن يا اعصاب هستيد چند روز صبح‎ها نصف استكان آب اسفناج با نصف استكان آب شاهي همراه كمي آب بنوشيد.

 

10. براي يبوست از دمكرده تخم اسفناج استفاده كنيد ، 5 گرم در يك ليوان آب به مدت 20 دقيقه دم‎كرده سپس ميل كنيد.

 

11. براي درمان سوختگي ، جرب و زخم‎هاي جلدي اسفناج را در روغن زيتون بپزيد و روي زخم بگذاريد.

 

12. كساني كه بيماري كبدي دارند اسفناج بخورند.

 

13. كساني كه درد مفاصل دارند كمتر اسفناج بخورند.

 

14. كساني كه سنگ يا شن كليه دارند اسفناج به مقدار كمي بخورند البته درمان‎گر ناراحتي‎هاي كليه هم مي‎باشد.

 

15. كساني كه ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.

 

16. اسفناج براي اطفال كم‎اشتها و كودكاني كه از رشد عقب مانده‎اند بسيار مفيد مي‎باشد.

 

17. هضم اسفناج آسان است.

 

18. كساني كه نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.

 

19. اسفناج پخته شده را زياد نگه نداريد زيرا در آن تغييرات شيميايي ايجاد مي‎شود و توليد سم مي‎كند.

 

20. اسفناج براي كساني كه افسرده هستند يا احساس خستگي و گرفتگي مي‎كنند مفيد است.

 

21. اسفناج براي خانم‎هايي كه دردهاي قاعدگي دارند مفيد مي‎باشد.

 

22. خانم‎هايي كه يائسه شده‎اند خوردن اسفناج را فراموش نكنند.

 

23. جويدن اسفناج دندان‎ها و لثه را محكم مي‎كند.

 

24. يك غذاي خوشمزه با اسفناج : بعد از اينكه برنج را صاف كرديد ابتدا يك مقداري برنج سپس يك لايه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ كرده گوسفند كه كمي سرخ كرده باشيد مجدداً لايه برنج سپس باز يك لايه اسفناج خام و ادويه‎جات ريخته بگذاريد برنج دم بكشد.

روغن بنفشه

حکمای طب سنتی ایران ، مصر باستان و همچنین رسول اکرم(ص)در مورد مصرف روغن بنفشه توجه ویژه ای داشته اند و همچنین از برخی از اعمه اطهار در مورد مصرف روغن بنفشه احادیث فراوانی وجود دارد که ما به بعضی از این احادیث اشاره ای خواهیم داشت . 

 حضرت علی(ع)فرمودند : روغن بنفشه را در بینی بچکانید و بر سر بمالید زیرا درد سر را زایل می کند و گرمی تب را می شکند و اگر مردم فضیلت آن را بدانند هر آینه یک وقیه از آن یک اشرفی می شود . 

 امام صادق(ص)فرمودند : روغن بنفشه روغن بسیار خوبی است زیرا دردهای سر و چشم را از بین می برد 

 خواص درمانی و روش مصرف : 

 از بین بردن جای سوختگی و زخم : روزانه دو مرتبه و هر مرتبه مقداری از روغن را روی محل ماساژ داده بگذارید بماند زیرا خیلی سریع جذب پوست شده بدون اینکه اثر چربی بر پوست باقی بگذارد 

 سینوزیت : قبل از مصرف روغن دو طرف صورت غیر از پیشانی را بخور داده و سپس روغن را به همراه مقداری جوهر پونه(شبیه نمک)مخلوط کرده و روی پیشانی ماساژ دهید 

 ضد چین و چروک پوست ، ضد خشکی و نرم کننده پوست : ابتدا پوست را با آب گرم و صابون شستشو کنید سپس مقداری از روغن را روی پوست ماساژ دهید 

 گرفتگی و خشکی بینی : بعد از تمیز کردن بینی از آلودگی داخل آن چند قطره روغن را داخل بینی بچکانید 

 آفتاب سوختگی : ابتدا از پیاده روی و رفت و آمد در مقابل تابش مستقیم نور آفتاب بر روی پوست جلوگیری کنید سپس در زمان استراحت پوست را با روغن بنفشه چرب کرده و استراحت کنید 

 درمان موخوره : موها را از جایی که دچار موخوره شده کمی پایین تر کوتاه کنید و کوتاه نگاه دارید موها را به صورت دسته ای در دست گرفته به روغنط آغشته کنید 

 تقویت مو و ابرو : چند قطره از روغن را با گوش پاک کن و یا با سر انگشت به طرف خواب ابرو و یا مو ماساژ داده سه ساعت بعد شستشو کنید 

 درد مفاصل : مفاصل دردناک را ماساژ داده محل درد را گرم بگیرید 

 رفع خارش پوست : قبل از ماساژ محل را شستشو کرده و پس از گذشت چند ساعت نیز با آب ولرم شستشو کنید 

 درمان سرفه خشک : یک قاشق چایخوری هر وعده بعد از غذا میل شود