عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

نقش زالو درمانی در پیوند اعضا


WWW.021DR.COM




نقش زالو درمانی در پیوند اعضا

یکی از کاربردهای زالو درمانی در کشورهای پیشرفته ، استفاده از زالو در پیوند اعضاست. بعد از اتصال عضو جدا شده از بدن ، زالو اندازی کمک بسیار مؤثری در بقای پیوند می‌کند. زالو ارتباط و اتصال عروقی بین عضو پیوند شده و بدن را زودتر و بهتر برقرار می‌کند. در مهار احتقان وریدی که از مهم ترین پیچیدگی ها و مشکلات جراحی های پلاستیک و میکروسکوپی ، پیوند اعضاء و پیوندهای پوستی محسوب می‌شود ، زالو به خوبی عمل می‌کند و مانع احتقان خون، هماتوم، ادم، ترومبوز و نکروز عضو یا فلاپ قسمت پیوند زده شده می‌گردد. در حال حاضر ، جامعه جراحان انگلستان پس از مشاهده اثرات معجزه آسای زالو ، کاربرد آن را پس از پایان جراحی و حتی در حین جراحی های پلاستیک ،  ‌پیوندهای پوستی و پیوند اعضاء ، کاملاً پذیرفته و مورد تأئید قرار می‌دهند.

در سال 1985 جوزف آیتون جراح ترمیمی بیمارستان ماساچوست ، قسمتی از گوش پسر بچه‌ سه ساله ای را که توسط سگ کنده شده بود پیوند زد و با زالو اندازی روی گوش مانع دفع پیوند شد. زالو اندازی سبب شد زودتر از پیوندهای مشابه عضو پیوندی برقرار گردد.

ربکا و کولین آمریکایی در مقاله‌ای با عنوان « کاربردهای نوین زالو درمانی » ، گزارش اثر شگفت انگیز زالو درمانی در بهبودی پیوند دفع شده انگشت قطع شده دست یک کودک سه ساله و پیوند عضلانی گردن یک مرد 67 ساله را ارائه کرده‌اند.

در سال 1998 دانشمندان دانشگاه استانفورد کالیفونیا اثرات زالو در جراحی را طی مقاله‌ای در مجله‌ی لارنگوسکوپ شماره 108 گزارش کردند. آن‌ها معتقدند زالو در تولید عروق جدید سرخرگی بافت پیوندی موثر است و همین امر سبب ترمیم و بهبودی زودتر بافت می‌شود.

بافتی که در مسیر پروسه رشد قرار می‌گیرد نیاز به تغذیه بیشتر دارد. و برای این که بافت بتواند این تغذیه اضافی را تأمین کند ، باید گردش خون خود را افزایش دهد تا از طریق خون مواد غذایی بیشتری به آن برسد. برای این کار باید عروق خونی افزایش یابد این پدیده را آنژیوژنزیس می‌گویند.
زالو اندازی در اطراف محل پیوند این پدیده را تسریع و تشدید می‌کند. در نتیجه عروق بیشتری تولید شده و تغذیه بافت بهتر می‌شود. برای حصول به نتیجه بهتر باید زالو اندازی را به دفعات تکرار کرد.

WWW.021DR.COM
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد