عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

رفع خارش و تورم پس از زالو درمانی


WWW.021DR.COM





رفع خارش و تورم پس از زالو درمانی


در کل خارش و ورم حاصل از زالو درمانی یا از حساسیت است یا از عفونت . (البته در برخی موارد  تماس با آب و هوای سرد سبب این عارضه می شود به ویژه در زمستان و پائیز)

علت اگر حساسیت بود :

این نوع خارش حداکثر پس از یک هفته از بین می رود و مشکل خاصی را ایجاد نمی کند که اکثر تورم های خفیف و خارش های ثانویه ایجاد شدهپس از زالو درمانی در اثر حساسیت می باشد که معمولا همدر اندام تحتانی مثل پاها بروز می کند و کم تر در صورت و پشت گوش ها و روی دست ها ایجاد می شود . و بهترین کار برای جلوگیری این است که بعد از زالو درمانی روی موضع درگیر بادکش بگذارید .

و معمولا خارش موضعی زالو پس از 24 ساعت شروع می شود و گاهی تا یک هفته ادامه دارد و در صورت خارش محدود از روغن بنفشه یا روغن گشنیز یا روغن کافور استفاده کنید و در موضع زالو استعمال کنید . البته خارش ها معمولا از حساسیت حاصل می شود که توصیه می کنیم از فرد زالو درمان بخواهید روی موضع نیش زالو بادکش بگذارد و درمان تکمیلی برای رفع خارش ثانویه به شرح زیر است :

24 ساعت پس از زالو درمانی که خارش شروع می شود از دم کرده و جوشانده های ضد حساسیت مانند شوید و گشنیز و مرزنجوش که با هم جوشانده اید میل نمائید . و البته پختن گشنیز با شش گوسفند و جو , غذای ضد حساسیت خوبی در کنار سایر روش های ضد حساسیت می باشد .

و نیز بعد از 48 ساعت که برای شستن زخم می خواهید اقدام نمائید در حمام از مخلوط سدر , روغن زیتون و سرکه به جای صابون استفاده کنید این آبزن گیاهی بهبود زخم های نیش زالوها را تسریع بخشیده و حتی از بروز عفونت نیز جلوگیری می کند و نیز نشاط , انبساط و سرحالی در انسان ایجاد می کند .

البته می توان یک قاشق غذاخوری عسل + یک قاشق چای خوری نمک را با آب مخلوط کرده و با دستمال روی زخم کشید و این کار را 2 باز در روز پس از 48 ساعت که پانسمان را باز کردید می توانید انجام دهید البته روش های فق کافیست و این روش صرفا جهت اطلاع شما ارائه شد .

و در کل خارش موضع زالو درمانی مشکل جدی نیست و پس از حداکثر یک هفته از بین می رود.

علت اگر عفونت بود :

در وهله اول بیمارانی که مستعد بیماری های عفونی می باشند مانند دیابتی ها را به روش زیر پانسمان کنید .

ابتدا محل را با آب جوشیده ولرم شده یا جوشیده صاف شده داروهای گیاهی مانند آویشن به وسیله گاز استریل ضدعفونی و تمییز کنید و سپس یکی از مواد فوق را به صورت ضماد روی محل نیش گذاشته و سپس روی آن گاز استریل گذاشته و اطراف آن کمی چسب بزنید. در بیمارانی که احتمال عفونت می رود آویشن شیرازی , گل ختمی , تخم گشنیز را از هر کدام حدود 20 گرم با هم مخلوط و آسیاب کنید و با آب جوش خمیر و ضماد کرده پس از بند آمدن خون داغ داغ روی جای نیش زالوها به اندازه یک لایه ضخیم به قطر چند میلی متر بمالید و روی آن را با گاز استریل کاملا بپوشانید و باند پیچی کنید و سپس روی باند چسب ببندید تا هوا به داخل باند نفوذ نکند و این خمیر به مدت 24 ساعت مرطوب بماند و با این روش زخم سریع خوب شده و عفونت نمی کند زیرا مانند خمیر نان کمی ترش می گردد در این حالت دارو خاصیت ضد چرکی و ضدعفونی کنندگی شدید پیدا می کند. و تا 48 ساعت به موضع آب معمولی نریزید و محل را نخارانید و بعد از 24 ساعت می توانید پانسمان را باز کنید و بهتر است از بتادین , ساولن و الکل سفید استفاده نکنید چون همان ضماد کافی است ولی در صورت اصرار از الکل سفید استفاده شود.

 و اگر پس از 24 ساعت خمیر را از زخم برداشتید در حالی که زخم می خارید یا متورم بود دوباره ضمادی با همان فرمول از نو تهیه کرده و به مدت 24 ساعت روی زخم گذاشته و از ترکیب عرق کاسنی و بیدمشک یک لیوان , 3 بار در روز میل نمائید و این سری پس از باز کردن پانسمان محل زخم را با بخار آب و سرکه ای که روی اتش به جوش آمده محل زخم را بخور دهید .با این کار عفونت رفع خواهد شد .

و نیز بعد از 48 ساعت که برای شستن زخم می خواهید اقدام نمائید در حمام از مخلوط سدر , روغن زیتون و سرکه به جای صابون استفاده کنید این آبزن گیاهی بهبود زخم های نیش زالوها را تسریع بخشیده و حتی از بروز عفونت نیز جلوگیری می کند و نیز نشاط , انبساط و سرحالی در انسان ایجاد می کند


 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد