عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

عطاری - طب سنتی - زالو درمانی - گیاهان دارویی - گیاه درمانی

به رسمی ترین سایت طب سنتی ایران خوش آمدید

بیماریهای قلبی و سردرد و درمان آن با زالو درمانی




WWW.021DR.COM


بیماریهای قلبی و درمان آن ها از طریق زالو درمانی

بیماری های قبلی از بیماری های رایجی هستند که می توانند خطراتی جدی برای سلامت افراد داشته باشند. درمان بسیاری از بیماری های قلبی هزینه و دردسر زیادی دارد و علاوه بر این ها ، بسیاری از درمان ها ، سلامت کامل را به بیمار بر نمی گردانند. بسیاری از مواقع ، درمان بیماری های قلبی نیازمند هزینه کردن ده ها میلیون تومان و بستری شدن به مدت طولانی است.

روش هایی در طب سنتی وجود دارند که علی رغم هزینه پایین و اثربخش بودنشان به فراموشی سپرده شده اند. یکی از روش ها ، زالو درمانی است که نتایج شگفت انگیزی در درمان بیماری های قلبی دارد. امروزه در تحقیقات جدید ثابت شده است که به دلیل اثر ضد انعقادی هیرودین بزاق زالو ، به طور کلی در بیماری‌های کرونری قلب ، زالودرمانی می‌تواند نقش مؤثری ایفا کند و  ریسک جراحی ، عوارض جانبی و خطر حملات قلبی را به حداقل کاهش دهد. مواردی از کاربردهای زالو درمانی برای بیماری های قلبی ذیلا آمده است :

الف) درمان تنگی عروق : زالو درمانی نتایج قابل قبولی در درمان تنگی عروق به دست آورده است. تنگی عروق سیاهرگی اغلب بر اثر تضعیف بافت پیوندی می‌باشد. زالو درمانی باعث کاهش مشکلات گرفتگی عروق می‌شود و به وسیله آن، تورم کاهش یافته و سریع برگشت می‌کند و کشش انقباض مانند و همچنین احساس سنگینی در پا نیز از بین می‌رود.

اما انبساط واریسی رگ به وسیله زالو درمانی اصلاح نمی‌شود. زالوها باید روی قسمت‌های سالم گذاشته شود (نه مستقیم روی رگ).

ب) درمان ترومبوزیس : موفقیت خوبی در درمان ترومبوزیس ( تشکیل لخته خون در عروق ) به وسیله زالو حاصل شده است. ترومبوزیس باعث گرفتگی عروق می شود ، در این حالت پای بیمار ورم کرده و احساس درد و فشار می‌کند. در صورت اقدام زود هنگام برای استفاده از زالو ، بهبود سریع و قانع کننده‌ای حاصل می‌شود. تجربیات در  این درمان بسیار امیدوار کننده است.

ج) درمان آنژین صدری: زالو درمانی تأثیر خوبی بر انسداد عروق قلب دارد. زیرا باعث افزایش قطر رگ و از بین رفتن لخته خون و رقیق شدن خون و جریان بهتر خون می‌شود. البته در این گونه موارد نباید به زالو درمانی به تنهایی اکتفا کرد ، بلکه به کمک سایر روش‌های درمانی باید به بیمار کمک کرد.

در بسیاری از بیماران که دچار گرفتگی عروق کرونر و درد قفسه سینه بوده‌اند ، با تکرار زالو اندازی همراه با درمان‌های گیاهی و طب سنتی نتایج بسیار خوبی در دفع دردهای قفسه‌ سینه کسب شده است.


سردرد و درمان آن با زالو درمانی

اساسا سردرد یک واکنش دفاعی است در برابر خستگی و دغدغه ها ودلهره های درونی. توان سازگاری هرکس با اوضاع دشوار زندگی ، وابسته به شخصیت و خلق وخوی اوست ، اما هنگامی که دشواری ها از حد معینی می گذرد ، سازگاری از میان می رود و سردرد پدید می آید. این حد و مرز ، درمورد اشخاص مختلف ، متفاوت است. سردرد به خودی خود یک بیماری نیست ، بلکه از نشانه های بیماری است ، احساسی است واقعی و بسیار ناگوار. ممکن است نشانه نوعی ناراحتی و اختلال باشد که با مغز شخص یا یکی از اندامهای او یا شخصیت وی یا محیط زندگی و اطرافیان ارتباط دارد و نیز ممکن است ترکیب و آمیزه ای از این عوامل مختلف باشد. بیشتر سردردها گذرا هستند و اهمیتی ندارند ، اما گاهی هم ممکن است سردرد نشانه و مقدمه ی یک بیماری خطرناک باشد. به همین دلیل ، کسانی که به سردرد مزمن مبتلا هستند ، حتما باید به پزشک مراجعه کنند.

دو نوع سردرد متداول وجود دارد : اولی دراثر انقباض عضلانی پدید می آید و این همان سردرد معمولی است ، دومی در اثر اتساع ( گشادگی ) رگهای مغزی پدید می آید ، و این سردرد عروقی از نوع میگرن است و حدود 90 درصد کسانی که از سردرد شکایت دارند ، به یکی از این دو نوع مبتلا هستند. برای دوری از سردرد از نظر پزشکی دو راه وجود دارد : پیشگیری و معالجه. بهترین شیوه پیشگیری آن است که به بیمار کمک کنیم تا خودش بفهمد که در برابر خستگی و دلهره ها و ناراحتی ها چگونه می توان مقاومت کند. برخی از داروهای آرام بخش یا مسکن نیز موثرند. این داروها ، موقتا حساسیت و آسیب پذیری دستگاه عصبی را در برابر مشکلات کاهش می دهند و مقابله آسان تر با دشواری های زندگی را ممکن می سازند. اما باید یاد آوری کرد که هیچ کدام از این داروها علت اصلی سردرد را از بین نمی برد.

در مورد بیشتر سردردهای خفیف ، خوردن یک داروی مسکن همراه با یک آرام بخش معالجه موثری است ، چرا که اولی نوعی بی حسی در برابر درد به وجود می آورد و دومی از واکنش شدید اعصاب در برابر درد می کاهد ، اما داروی مسکن نباید مواد مخدر داشته باشد. این شیوه معالجه در مورد میگرن موثر نیست ، معالجه میگرن پیچیده تر است و در این مورد میباید ریشه درد را قطع کرد. میگرن علاوه بر سردرد برخی نشانه های ویژه دیگر نیز دارد ، مثل اختلال در بینایی همراه با درد شدیدی که معمولا فقط نیمی از جمجمه را فرا می گیرد ، حالت تهوع  و گاهی حتی اختلال عمومی در برخی از اعمال بدن که نتیجه اش سرگیجه ، تب و لرز و تعرق بیش از اندازه است.

از سالهای 1930 به بعد میگرن را معمولا با دارویی به نام تارترات ارگوتامین معالجه می کردند. از بیست سال پیش بدین سو ، داروهای گوناگون دیگر ساخته شده اند که بیشتر برای پیشگیری به کار می روند و نتایج خوبی هم داشته اند. اما هنوز هم نمی توان گفت که داروی قطعی معالجه میگرن کشف شده است. احتمالا گروه خاصی مبتلا به میگرن نمی شوند ، با این همه می توانیم بگوییم که مبتلایان به میگرن معمولا اشخاصی هستند باهوش ، حساس ، دقیق و منظم که در میان اجداد خود افراد مبتلا به میگرن داشته اند. این اشخاص در کشمکش با دشواری های زندگی ، ذخیره تاب و توان خود را از دست می دهند ، در نتیجه حالتی پدید می آید که گاهی با تغییراتی در رگ های مغز همراه است. همین تغییرات سبب بروز اختلال هایی می شوند که به آنها اشاره شد. معمولا اشخاص مبتلا به میگرن ، تربیت خشن و سختگیرانه ای داشته اند و همین امر مانع آن شده است که بتوانند حس پرخاشگری خود را در راه مثبت و مفیدی به کار اندازند. اغلب برخلاف میل خود ، وادار به انجام کارهای دشواری شده اند که افزون از توان آنان بوده است و به همین دلیل گرفتار نوعی احساس بی لیاقتی و ناکامی شده اند. معالجه همه سردردهای مزمن از جمله میگرن ، پیش از همه در قلمرو کار پزشک خانواده قرار دارد. البته اگر تشخیص علل سردرد خیلی دشوار باشد ، او می تواند از پزشک متخصص اعصاب و یا روانپزشک نیز کمک بگیرد. اما در هر حال یک پزشک عمومی که واکنشهای عصبی بیمار را تعادلی می بخشد و به او کمک می کند تا به روشنی بفمد که چه موقعیتی قرار دارد ، برای تسکین درد بیماری شایستگی کافی را دارد.
آیا سردردهای معمولی بیشتر از میگرن شیوع دارند؟ اعتماد مطلق به آمار دشوار است ، زیرا مبتلایان به سردرد بیشتر اوقات خود به مداوای خویش می پردازند ، آن ها تنها هنگامی به پزشک مراجعه می کنند که سردرد شان چنان شدید و مزمن بشود که مانع انجام کارهای روزانه شان گردد. می توان تخمین زد که شیوع سردرد معمولی ده بار بیشتر از میگرن است. همچنین به نظر می رسد که سردرد معمولی هم در مناطق شهری و نزدیک شهرها رواج دارد تا روستاها. علت آن است که زندگی شهرنشینان و ساکنان حومه شهرها با هیجان و خستگی ممتد و مستمری همراه شده است و در روزگار ما هم هر روز عده بیشتری در شهرها و حومه آنها سکوت می گزینند.

خستگی چشمها نیز ممکن باعث سردرد شود اما در این مورد میان ناراحتی خفیف چشم و سردرد شدید باید فرق گذاشت. دوربینی چشم ، آستیگماتیسم یا عدم تطابق عضلات چشم ، ممکن است سبب سردرد بشود. اما همین واکنش های یکسان پدید نمی آورد. مثلا بیمار عصبی ، حتی پیش از مراجعه به چشم پزشک معمولا متقاعد می شود که باید عینک بزند و حتی ممکن است با استفاده از عینکی که شیشه های معمولی دارد سردردش تخفیف یابد.
هوای آلوده و زیاده روی در استعمال دخانیات که باعث افزایش گاز کربنیک در خون انسان است، ممکن است سبب اتساع رگهای خونی بشود و در نتیجه سردرد را پدید آورد. به همین جهت می توان گفت که هوای آلوده و اتاق های پر از دود سیگار احتمالا سبب سردرد می شوند. با این همه بیشتر سردرد هایی که در اتاقهای پر از دود پدید می آیند ناشی از واکنش روانی اشخاص هستند.

سردردهای دیگری نیز هستند که نشانه ای از بیماریهای حاد می باشد که از جمله می توان به برخی از انواع سردرد اشاره کرد : سردردهایی که همیشه در ناحیه مشخصی از سر پدید می آیند ، سردردهایی که قبلا با داروی معینی تسکین پیدا می کرده اند ، اما ناگهان در برابر دارو مقاومت نشان می دهند ، سردردهایی که با اختلال در شخصیت و روان شخص همراهند ، سردردهای بسیار شدیدی که ناگهان رخ می نمایند ، سردردهایی که با نشانه های عصبی مثل تشنج ، ضعف و اغما ، بی حسی و فلج در نوک اعضای بدن و دو بینی همراه هستند ، سردردهایی که با اختلال های جسمی همراهند مثل خونریزی در هریک از سوراخها و منافذ بدن و غیره. در تمام مواردی که گفته شد ، حتما باید به پزشک مراجعه کرد. اما اگر گاه به گاهی ، مختصر سردردی دارید ، تحمل کنید که زندگی هم دردسر دارد و هم سردرد.

زالو درمانی یکی از روش های درمان انواع مختلف سردرد در طب سنتی است

WWW.021DR.COM

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد